Alta Fidelitat Aman

C/ Manlleu 43-45 (Vic) Tel.938891880

 

VENEM SOLUCIONS

Aman: 40 anys d'alta fidelitat

Avui dia som el distribuïdor de tot Catalunya (i també d’Espanya) que més anys porta treballant amb la marca Bang & Olufsen.

Som una empresa familiar amb més de 40 anys d'història, durant els quals hem estat una referència en l'electrònica de avantguarda.

Des d'abans de fundar l'empresa i un cop acabats els estudis de telecomunicació Aman Vila es va interessar en la comercialització de productes audiovisuals i de comunicació. L'any 1972, amb la creació d'Alta Fidelitat Aman ens vam especialitzar en equips d' alta qualitat pràcticament desconeguts a la comarca.

Des del començament vàrem ser un punt de referencia i assessorament per trobar per cada persona la combinació d’àudio i video ideal, fent especial atenció a la alta qualitat de reproducció musical insistint en la fidelitat de reproducció de l'original, d’aquí el nom de la empresa.

Des de llavors fins el dia d’avui hem seguit fidels al nostre lema, màxima qualitat en el seu millor preu i tenint sobretot en compte les necessitats del client.

Amb aquest afany de servei també degut a la nostre afició a la música, ràpidament vàrem incorporar una secció de discs que no va parar de créixer durant molts anys. També com a servei de les nostres instal·lacions de video, vàrem muntar el primer videoclub de la comarca i vam ser els primers instal·ladors a la comarca de antenes parabòliques.

Contínuament ens hem anat posant al dia amb una selecció de les marques de mes prestigi i sobretot amb els nous serveis de domòtica comunicació i multi habitació, instal·lacions que considerem que perquè tinguin un bon rendiment i satisfacin al usuari, necessiten d’un bon assessorament per personalitzar-les i sobre tot per fer-les senzilles d'utilització tot i la seva complexitat tècnica.

Quan parlem de disseny, no només ens referim als acabats del propi producte, sinó del disseny que queda a les cases dels nostres clients. La tecnologia i l’experiència ens permet controlar tota la casa amb un sol comandament, el telèfon mòbil o la tablet. També oferim solucions sense fils que mantenen la qualitat i eliminem cables i aparells gens estètics.

No només venem productes, venem solucions, servei i satisfacció

Horari comercial

Ens pot trobar a la nostra botiga del carrer Manlleu 43-45 de Vic.

Dilluns:
de 17 a 20:30 hores

De Dimarts a Dissabte:
de 10 a 13:30 i de 17 a 20:30 hores

Bang & Olufsen - Aman C/Manlleu, 43-45 08500 - Vic | Tel. 93 889 18 80 | info@grupaman.com